Tegelzetter offerte

Tegelzetter offerte

[three_fifth]
Tegelzetter

[tabs_button]
[tab title=”Kostenbeparend”]

Tegelzetter offerte aanvragen

Bij Offerteparadijs zijn lokale tegelzetters aangesloten die bij u aan de slag kunnen gaan. Hier hebt u de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zo kunt u de tegelzetters vergelijken op prijs en kwaliteit. Vergeet niet, de aanvraag is bij Offerteparadijs gratis en geheel vrijblijvend. U doet de aanvraag zeer eenvoudig door slechts één formulier in te vullen en vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk de offertes van de tegelzetters.
Wacht niet langer, maar vraag de offertes nu aan en kom zo snel mogelijk te weten welke kosten u kunt verwachten!
[/tab]

[tab title=”Soorten tegels”]

Diverse tegelsoorten

De tegelzetter zet wandtegels en legt vloertegels in uw woning. Dit doet hij door middel van tegels in de mortel te drukken of te lijmen met speciale tegellijm. Het leggen van tegels is precisiewerk en dient vakkundig te worden uitgevoerd. Tegels zijn zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden, daarom worden ze veelal toegepast in de badkamer, het toilet en de keuken. Veel voorkomende tegels die gezet worden door de tegelzetter zijn:

[fancy_list style=”check_list”]

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Plavuizen
  • Natuursteen
  • Mozaïek

[/fancy_list]

Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan door hiernaast het offerteformulier in te vullen.
[/tab]

[tab title=”Toelichting tegelsoorten”]

Vloertegels

Vloertegels hebben een rechthoekige vorm en worden meestal van keramiek of kunststof gemaakt. Ze kunnen in elke ruimte gebruikt worden en zijn een belangrijk onderdeel van de sfeer die wordt bepaald in een ruimte. Met tegels kunt u een ruimte groter of kleiner doen lijken. Er is ruim keus uit kleuren, afmetingen en legpatronen.

Wandtegels

Een wandtegel heeft een vierkante of rechthoekige vorm en wordt meestal gemaakt van gebakken klei of natuursteen. Tegels beschermen de muur tegen water of andere vloeistoffen, daarom zijn ze zeer geschikt voor ruimtes zoals de keuken en badkamer. Ook wandtegels zijn divers verkrijgbaar in verschillende groottes, vormen, afwerkingen en kleuren.

Plavuizen

Vaak halen mensen plavuizen en tegels door elkaar, maar er zijn toch duidelijke verschillen. Zo zijn plavuizen dikker dan tegels, tegels zijn geglazuurd en plavuizen ongeglazuurd en tegels zijn vaak rood, grijs of beige/geel van kleur. Plavuizen hebben meestal niet zo’n rechte vorm als fabriekstegels en ze worden daarom meestal in cement gelegd. Met plavuizen hebt u keus uit verschillende patronen, kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Natuursteen

Natuursteen is een eeuwenoud product waar de mens al duizenden jaren gebruik van maakt. Wat natuursteen zo prachtig maakt, is dat elke steen uniek is, dus geen enkele wand of vloer van natuursteen zal er hetzelfde uit zien. Er zijn diverse soorten natuursteen, zoals: graniet, leisteen, hardsteen of marmer.

Mozaïek

Mozaïek wordt vaak toegepast in badkamers en toiletruimtes. Er zijn ontzettend veel toepassingsmogelijkheden met mozaïek. U kunt bijvoorbeeld denken aan ronde en ovale vormen, rustige patronen, kleine of grote vlakken, etc.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Tegelzetter offerte aanvragen”]
[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

  • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Landelijke dekking.
  • De beste bedrijven bij u in de regio.
  • Ontvang tot 6 offertes.
  • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter