Schutting offerte

Schutting offerte

[three_fifth]
Schutting

[tabs_button]
[tab title=”Zo simpel werkt het”]

Schutting offerte aanvragen

Op deze site zijn meerdere lokale schutting bedrijven aangesloten. U hebt hiernaast de mogelijkheid om van die bedrijven vrijblijvend offertes aan te vragen, zodat u ze kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo bespaart u held en kunt u voor het beste bedrijf kiezen.

U bent bij Offerteparadijs dus gegarandeerd in goede handen. De aanvraag verloopt ook nog eens heel gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen. Hierna ontvangt u zo snel mogelijk de offertes van de schuttingbedrijven. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend.
[/tab]

[tab title=”Soorten schuttingen”]

Diverse soorten schuttingen

Een schuttingen bedrijf kan de volgende soorten schuttingen bij u leveren en plaatsen:

[fancy_list style=”check_list”]

  • Houten schutting
  • Betonnen schutting
  • Composiet schutting
  • Schutting van bamboe matten
  • Betongaasraster met beklimming

[/fancy_list]

Houten schutting

Hout zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Een houten schutting past in elke tuin. Voor een schutting wordt vaak gebruik gemaakt van duurzaam hout, zoals: hardhout, gemodificeerd hout en onbehandeld hout. Elk soort hout heeft zijn eigenschappen, hierover adviseert de schuttingspecialist u graag over.

Betonnen schutting

Een betonnen schutting is tegenwoordig niet meer alleen verkrijgbaar in grijs, in tegendeel zelfs. Vandaag de dag is beton beschikbaar in veel verschillende kleuren en motieven, dit kan een prachtige schutting opleveren. Andere voordelen van beton zijn de lange levensduur en het vraagt om zeer weinig onderhoud.

Composiet schutting

Een composiet schutting is samengesteld uit kunststof en houtvezels. Dit zorgt voor een duurzame schutting dat goed bestand is tegen vocht. Ook composiet, heeft net als hout een natuurlijke uitstraling. Een composiet schutting vergt weinig onderhoud en is makkelijk schoon te houden.

Bamboe schutting

Waant u zich graag in de tropen? Kies dan voor een schutting van bamboe matten. De schutting bestaat uit stengels bamboe die samengebonden zijn met gegalvaniseerd ijzerdraad. Er zijn verschillende variaties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld bamboestengels combineren met andere materialen als stro, of kies voor een schutting met een houten frame die is gevuld met bamboestengels. Bamboe matten zijn zeer voordelig en makkelijk te plaatsen.

Betongaasraster met beklimming

Een betongaasraster kunt u mooi laten begroeien met klimop. U creëert hiermee privacy en het geeft een natuurlijke uitstraling. Een groot voordeel van betongaasraster is dat het zeer goedkoop in aanschaf is.

[/tab]

[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Schutting offertes aanvragen”]
[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

  • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Landelijke dekking.
  • De beste bedrijven bij u in de regio.
  • Ontvang tot 6 offertes.
  • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter