Renovatie offerte

Renovatie offerte

[three_fifth]
Renovatie

[tabs_button]
[tab title=”Kostenbeparend”]

Renovatie offerte aanvragen

Offerteparadijs is dè website waar u uw aanvraag doet voor offertes. Er zijn hier lokale renovatiebedrijven aangesloten waarvan u offertes aan kunt vragen, zodat u de bedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Daarom Offerteparadijs

U kunt gemakkelijk door één formulier in te vullen meerdere offertes aanvragen van renovatiebedrijven bij u in de buurt. Het is geheel vrijblijvend en u ontvangt zo snel mogelijk de offertes na aanvraag. Zo kunt u snel de experts in renovaties vergelijken op prijs en kwaliteit. Dit vergelijken brengt aanzienlijke besparingen met zich mee, omdat u nu niet onwetend kiest voor het duurste bedrijf. Offerteparadijs is de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland en heeft een gemiddelde klanttevredenheid van wel een 8,0. Ontdek de voordelen zelf en vraag nu vrijblijvend meerdere offertes aan van de renovatiebedrijven!
[/tab]

[tab title=”Werkzaamheden”]

Dienstverlening renovatiebedrijf

Wilt u niet verhuizen maar is uw huis wel aan vernieuwing toe? Dan is een gehele woningrenovatie de ideale oplossing. Dit bespaart u een hoop kosten en met een renovatie hebt u het gevoel weer in een nieuw huis te wonen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij een gehele woningrenovatie, zoals: binnenmuren verwijderen, dubbel glas plaatsen of een dakkapel laten aanbouwen. Een renovatiebedrijf voert de volgende werkzaamheden voor u uit:

[fancy_list style=”check_list”]

 • Volledige woningrenovatie
 • Keukenrenovatie
 • Badkamerrenovatie
 • Dakrenovatie
 • Gevelrenovatie
 • Vloerrenovatie
 • Traprenovatie

[/fancy_list]

Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan door hiernaast het offerteformulier in te vullen.
[/tab]

[tab title=”Soorten renovaties”]

Keukenrenovatie

Met een keukenrenovatie kunt u uw keuken in een geheel nieuw jasje steken. Verander uw verouderde keuken in een moderne keuken met de nieuwste technische snufjes, of verander uw keuken van bijvoorbeeld retro naar klassiek. De renovatiespecialist is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van keukens en informeert u daar graag over.

Badkamerrenovatie

Een badkamer is voor veel mensen een belangrijke ruimte in huis waar men even helemaal tot zichzelf kan komen met een heerlijke douche of bad. Als uw badkamer verouderd is kan dit genot afnemen, laat daarom uw badkamer renoveren zodat dit weer een plek wordt waar u graag komt. U kunt deels de badkamer laten renoveren door onderdelen te repareren of te vervangen, maar u kunt ook een gehele badkamerrenovatie laten doen.

Dakrenovatie

Schade aan het dak is zeer vervelend, want er kan lekkage ontstaan. Het is belangrijk dat u dan op tijd hulp inschakelt, want vervanging van een nieuw dak zal u veel meer kosten dan een dakrenovatie. Laat het dak met enige regelmaat inspecteren zodat er eventuele schade kan worden opgespoord en gerenoveerd.

Gevelrenovatie

Een gevel is het visitekaartje van een gebouw en wanneer deze er niet meer representatief uitziet kan het een slechte indruk geven voor gasten en de omgeving. Laat uw gevel er weer mooi uitzien met een gevelrenovatie. Er worden herstellende werkzaamheden uitgevoerd en de gevel wordt gereinigd.

Vloerrenovatie

Een vloer wordt vaak intensief gebruikt en zal na enige tijd gebreken beginnen te vertonen. Een gehele vloer vervangen is een dure oplossing, maar met een gerenoveerde vloer kan de vloer weer jaren mee en ziet het er weer als nieuw uit.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Renovatie offerte aanvragen”]

[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

 • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
 • Landelijke dekking.
 • De beste bedrijven bij u in de regio.
 • Ontvang tot 6 offertes.
 • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter