Over ons

[three_fifth]

Over Offerteparadijs

Offerteparadijs gelooft in vakmanschap en richt zich op consumenten en bedrijven. Wij zijn er van overtuigd dat lokale bedrijven gekoppeld kunnen worden aan uw klus. Door deze website stellen wij u in staat om offertes te vergelijken van vakmannen op basis van vele factoren zoals prijs, snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, startdatum, etc. Allemaal bedrijven die bij u uit de regio komen!

Heeft u gebruik gemaakt van onze dienst? Dan vragen wij u vriendelijk op uw mening van onze dienstverlening door te geven. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn.

Landelijk netwerk

Door onze samenwerking met verschillende landelijke netwerken van specialisten, experts en vakmannen kunnen wij u voor nagenoeg elke branche en door heel Nederland offertes bezorgen van bedrijven uit uw omgeving. Door deze aanpak groeit ons netwerk ieder jaar en zijn we de snelst groeiende offerte vergelijkingssite van Nederland.

Vriendelijke groet,
Team Offerteparadijs
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
Beoordeling[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”339″ height=”190″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]
[/two_fifth_last]

Laat een reactie achter