Klantervaringen

[three_fifth]
Beoordeling
[blockquote cite=”Fam. Verduinen” citeLink=” Cijfer: 8,0″]
Een site waar je gratis en vrijblijvend offertes aan kunt vragen, ik was eerst wat terughoudend. Maar ik heb toch het risico genomen en ik kan niet anders zeggen dat de service uitstekend is. Je krijgt alle tijd om te doen met de offertes en je kunt altijd bij Offerteparadijs terecht voor vragen.
[/blockquote]

[blockquote cite=”C. Vogels” citeLink=” Cijfer: 7,0″]
Duidelijk en handige site. Er staat goed aangegeven hoe je een aanvraag moet doen en wat de verdere stappen zijn. Prima service!
[/blockquote]

[blockquote cite=”E. Bouwman” citeLink=” Cijfer: 8,5″]
Ik had geen idee wat voor kosten ik kon verwachten voor de aanschaf en het laten installeren van een nieuwe CV-ketel. Toevallig kwam ik op de site van Offerteparadijs terecht en zag dat je daar makkelijk meerdere offertes kunt opvragen. Handig en het heeft me zeker tijd bespaard!
[/blockquote]

[blockquote cite=”Fam. Eertsma” citeLink=” Cijfer: 9,0″]
Via een bedrijf van Offerteparadijs hebben we een dakkapel laten plaatsen. Het ziet er prachtig uit en het sluit aan bij de stijl van onze woning.
[/blockquote]

[blockquote cite=”G. Hemelen” citeLink=” Cijfer: 7,5″]
Topservice bij Offerteparadijs. Snel de offertes ontvangen en kon zo een gedegen keuze maken voor een bedrijf.
[/blockquote]

[blockquote cite=”V. Reinders” citeLink=” Cijfer: 8,0″]
Op internet vind je erg globaal wat de kosten zijn van een dakkapel, maar deze variëren erg. Wilde er toch meer van weten welke kosten ik kon verwachten en heb een aanvraag gedaan op Offerteparadijs. Zojuist al contact gehad met een bedrijf die tegen een volgens mij lage prijs een dakkapel kan plaatsen.
[/blockquote]

[blockquote cite=”S. Frederiksen” citeLink=” Cijfer: 8,0″]
Wat een handige site van Offerteparadijs. Tegenwoordig zie je met al die websites niet meer waar je moet zoeken. Maar hier hoef je slechts één aanvraag te doen voor het ontvangen van meerdere offertes.
[/blockquote]

[blockquote cite=”P. Veerman” citeLink=” Cijfer: 7,5″]
Binnen 24 uur ontving ik al 5 offertes van klusbedrijven bij mij uit de regio. Fijn dat ze zo snel handelen, want ik wil snel van mijn klussen geklaard hebben. De volgende dag was de afspraak al gemaakt.
[/blockquote]

[blockquote cite=”Fam. van Unen” citeLink=” Cijfer: 8,5″]
Een site als Offerteparadijs scheelt je heel wat zoekwerk naar bedrijven op internet. Hier doe je één handeling en ik heb meteen 5 offertes ontvangen van bedrijven die bij mij aan de slag willen gaan. Super en scheelt echt op de kosten!
[/blockquote]

[blockquote cite=”E. Verbruggen” citeLink=” Cijfer: 7,0″]
Superservice bij Offerteparadijs. Gisteren een aanvraag gedaan, nu al 3 offertes ontvangen.
[/blockquote]

[blockquote cite=”W. van der Zwaan” citeLink=” Cijfer: 9,5″]
Het vergelijken van de offertes heeft me heel wat euro’s bespaard. Ik zag dat er flink wat verschillen zitten tussen de bedrijven. Ik ben voor de goedkoopste gegaan, maar kreeg zeker waar voor mijn geld.
[/blockquote]

[/three_fifth]
[two_fifth_last]
Beoordeling[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”339″ height=”190″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

Beoordeling
[/two_fifth_last]

Laat een reactie achter