Huis comfortabel en functioneel inrichten

2014 wordt het jaar dat alles kan en mag. Creativiteit in het interieur is belangrijk om spannende contrasten met natuurlijke materialen en kleurrijke accenten. Daarnaast is het belangrijk dat comfort en functionaliteit goed samen gaat. Op die manier kan worden ingespeeld op het nieuwe werken.

Het nieuwe werken

Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis. Flexibele werkplekken en tijden worden steeds belangrijker binnen het bedrijfsleven. Echter is het dan wel belangrijk dat er thuis een geschikte plek is om te werken. Daarnaast moet er ook nog een ontspannende thuisomgeving zijn wanneer u niet aan het werk bent. Waar u wilt werken kan overal in huis zijn. Dit kan in de woonkamer, keuken of zelfs de slaapkamer zijn. Het belangrijkste is dat u werk en privé gescheiden kan houden. Grote opbergkasten voor uw werk spullen zijn dan ook echt een aanrader. Zweefdeurkasten zijn ideaal voor kleding in op te bergen, maar ook om uw dossiers of andere werk spullen in weg te schuiven.

Balans

De woning is dus functioneel ingericht voor eventueel thuiswerk. Het moet echter ook plezier geven, en u moet het ook nog eens mooi vinden. De juiste balans is ideaal te vinden in massaproductie artikelen en eventuele DIY bezigheden. Door het naar binnen brengen van de juiste natuur elementen kan je rust uitstralen.

Slaapkamer

De slaapkamer is de plek in het huis waar u zich kan terugtrekken. Daarom is een beetje luxe in de slaapkamer helemaal niet verkeerd. De trend op dit moment is modern, ruimtelijk en strak. Door te zorgen voor voldoende kastruimte door bijvoorbeeld grote zweefdeurkasten, kan je kamer ordenen. Daarnaast zijn de slaapkamers vaak ingericht met maximaal twee of drie kleuren. Het toevoegen van tinten kan er juist voor zorgen dat uw kamer net wat meer allure krijgt. Door bijvoorbeeld hoofdkussens toe te voegen die een andere kleurentint hebben kan u net een beetje meer uitstraling creëren.

Aanpassingen

Door simpele kleine aanpassingen kunt u uw huis dus comfortabeler en functioneler inrichten. Extra kastruimte, een werkplek en een ruimte waarin u zich kan terugtrekken zorgen ervoor dat je kan werken, leven en wonen in uw eigen huis. Een zweefdeurkast inbouwen in uw kamer kan de gemiddelde timmerman voor het overgrote deel zelf. Een maatwerkkast maakt uw extra ruimte compleet!