FAQ

[three_fifth]

1. Hoe plaats ik een offerte?

Via het dienstenoverzicht selecteert u de gewenste dienst. Vervolgens komt u op de pagina waar u rechts uw aanvraag, via het offerteformulier, vrijblijvend kunt indienen. Vul deze zo zorgvuldig mogelijk in. Vooral een uitgebreide omschrijving van de klus is van belang, hoe beter de omschrijving, des te beter er een prijsopgave/offerte gemaakt kan worden.

2. Wat zijn de kosten van een offerte aanvraag?

Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten betalen Offerteparadijs een kleine vergoeding om te kunnen reageren op uw aanvraag. Daardoor kunnen we u garanderen dat u betrouwbare en serieuze offertes ontvangt.

3. Welke voorwaarden zijn er voor een aanvraag?

Het is van belang om zo duidelijk en volledig mogelijk de werkzaamheden te beschrijven. Hoe uitgebreider en concreter de aanvraag is, des te beter de kwaliteit van de offertes kan zijn. Vervolgens ontvangt u de offertes en kunt u de offertes gaan vergelijken op selectiecriteria die voor u van belang zijn. Bijvoorbeeld locatie, werkervaring of prijs.

4. Wie ziet mijn contactgegevens?

Offerteparadijs gebruikt uw contactgegevens om contact met u op te nemen als er nog vragen zijn, of als we denken dat we uw aanvraag kunnen verduidelijken of uitbreiden met uw hulp. Dit is soms noodzakelijk om beter passende offertes te ontvangen. Verder zijn uw contactgegevens alleen toegankelijk voor bedrijven die hebben betaald om op uw aanvraag te reageren.

5. Hoe reageer ik op een offerte?

Per e-mail krijgt u diverse offertes van bedrijven bij u in de regio. Nadat u de offertes met elkaar heeft vergeleken neemt u telefonisch of per mail contact op met het desbetreffende bedrijf.
Bedrijven hebben de moeite genomen om een offerte op te stellen en zij betalen Offerteparadijs hier een vergoeding voor. Voor een bedrijf is het daarom prettig om ze op de hoogte te brengen van uw keuze, ook als u voor een ander bedrijf hebt gekozen. Zo kunnen bedrijven zichzelf verbeteren en in het vervolg beter aansluiten op de wensen van de klant.

6. Zijn mijn persoonlijke gegevens zichtbaar?

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij onze aangesloten bedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. Wij sturen de offerteaanvragen per email door naar onze aangesloten bedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

7. Hoeveel offertes kan ik verwachten?

De hoeveelheid offertes hangt af van uw opdracht. Bij Offerteparadijs kunt u maximaal 6 offertes ontvangen van bedrijven uit uw regio. Dit is een bewuste keuze, zodat u niet overspoeld wordt met offertes en zo het overzicht kwijt raakt. Zes offertes blijkt na klantenonderzoek voldoende te zijn om een gedegen keuze te kunnen maken.

[/three_fifth]

[two_fifth_last]
Beoordeling[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”339″ height=”190″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]
[/two_fifth_last]

Laat een reactie achter