Dakraam offerte

Dakraam offerte

[three_fifth]
Dakraam

[tabs_button]
[tab title=”Offerte dakraam”]

Dakraam offerte aanvragen

Offerteparadijs, dit is de website waar u uw aanvraag doet voor meerdere offertes van lokale dakraambedrijven. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Het vergelijken van de bedrijven op prijs en kwaliteit brengt aanzienlijke besparingen met zich mee.

De aanvraag doet u bij Offerteparadijs zeer gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen en vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk de offertes. U doet er goed aan om eerst offertes aan te vragen en te vergelijken voordat u met een dakraambedrijf in zee gaat.

De onderlinge prijzen kunnen nogal verschillen en een vergelijking kan dan aanzienlijke besparingen met zich mee brengen. Vraag de offertes nu aan bij Offerteparadijs en kom snel te weten welke kosten u kunt verwachten!
[/tab]

[tab title=”Merken”]

Dakraam merken

Met een dakraam kan er op de zolder wel driemaal zoveel licht gecreëerd worden. Dit is prettig als u de zolder niet langer wilt gebruiken enkel als een opslagplaats. Met en dakraam verhoogt u de waarde van het huis. Een dakraam wordt op maat geleverd, dus voor elke maat is er een dakraam. De plaatsing van een dakraam vindt snel en effectief plaats.

Dakramen komen veel voor in verschillende merken met elk hun eigenschappen. De specialist levert alle merken dakramen. Hieronder vindt u een beschrijving van een aantal veel voorkomende merken:
[fancy_list style=”check_list”]

 • Rooflite
 • Luxtra
 • Ventiview
 • Fakro
 • Velux
 • Ubbink

[/fancy_list]

Door hiernaast het offerteformulier in te vullen ontvangt u direct meerdere offertes van bedrijven bij u uit de regio.
[/tab]

[tab title=”Toelichting merken”]

Asbest schadelijk voor de gezondheid

Het merk Rooflite komt uit Hongarije en staat bekend om zijn kwalitatief goede dakramen tegen een lage prijs. Rooflite heeft een beperkt assortiment en richt zich enkel op de fabricage van dakramen.

Luxtra dakramen

Een Luxtra dakraam doet zowel qua uiterlijk als de functionaliteit veel denken aan het bekende merk Velux. Echter zijn de Luxtra dakramen een stuk goedkoper in aanschaf. Luxtra levert goedkope tuimelramen van goede kwaliteit.

Ventiview

De prijs/kwaliteit verhouding van een Ventiview dakraam is zeer goed. Net als Velux, produceert ook Ventiview dakramen van eerste klas grenenhout.

Fakro

Fakro staat bekend om de hoge isolatie van zijn dakramen. Fakro gaat de concurrentie aan met de ‘high end’ dakramen.

Velux

Onder de dakramen is Velux het meest bekende merk. Velux is de ontwikkelaar van de basistechniek voor het tuimelraam. Een dakraam van Velux staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge isolatie.

Ubbink

Een minder bekend merk onder de dakramen is Ubbink. Ubbink is gemaakt van hoogwaardig kunststof en u hebt zelfs de mogelijkheid om een Ubbink dakraam te laten plaatsen met zelfreinigend glas.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Dakraam offerte aanvragen”]

[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

 • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
 • Landelijke dekking.
 • De beste bedrijven bij u in de regio.
 • Ontvang tot 6 offertes.
 • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter