Dakkapel offerte

Dakkapel offerte

[three_fifth]
Dakkapel

[tabs_button]
[tab title=”Kijk en vergelijk”]

Dakkapel offerte aanvragen

Op deze website zijn lokale bedrijven aangesloten die gespecialiseerd zijn in dakkapellen. U hebt hier de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zo kunt u de bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit.

Bespaar op uw dakkapel

Offerteparadijs is de snelst groeiende vergelijkingssite en vele mensen gingen u met tevredenheid al voor. Dat is natuurlijk niet voor niets, bij ons weet u zeker dat uw aanvraag in goede handen is. De aanvraag gaat heel gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen en voor u het weet ontvangt u de offertes.
U hebt een zeer verstandige keuze gemaakt door eerst offertes aan te vragen, voordat u voor een willekeurige schilder kiest. De onderlinge prijzen kunnen flink verschillen en door de offertes te vergelijken kan het aanzienlijke besparingen met zich mee brengen. Waar wacht u nog op? Vraag de offertes nu aan bij Offerteparadijs en ga snel aan de slag met de vergelijking!
[/tab]

[tab title=”Soorten”]

Diverse soorten dakkapellen

Dakkapellen komen voor in verschillende soorten, gemaakt van verschillende materialen. Hieronder vindt u een aantal veel toegepaste types dakkapellen:

[fancy_list style=”check_list”]

 • Kunststof dakkapel
 • Houten dakkapel
 • Prefab dakkapel
 • Dakkapel met plat dak
 • Dakkapel met schuin dak

[/fancy_list]

Kunststof dakkapel

Een dakkapel van kunststof biedt een zeer goede isolatie, dit bespaart op energiekosten. Ook vraagt een kunststof dakkapel om weinig onderhoud.

Houten dakkapel

Een houten dakkapel is meestal het goedkoopst in aanschaf. Hout is bewerkelijk en kan in elke kleur geverfd worden. Om de levensduur van de houten dakkapel te verlengen, zal het hout met enige regelmaat onderhouden moeten worden.

Prefab dakkapel

De prefab dakkapel is meestal het duurst in aanschaf. Maar hiervoor krijgt u een uitstekend isolerende dakkapel voor terug en prefab is geheel onderhoudsvrij.

Dakkapel met plat dak

Een dakkapel wordt meestal met een plat dak gebouwd. Dit is ook het goedkoopst, omdat er door de eenvoudige constructie niet zoveel veranderd hoeft te worden aan het huidige dak. Ook kan een dakkapel met een plat dak zonder bouwvergunning geplaatst worden. Een nadeel van een dakkapel met plat dak is dat het regelmatig onderhoud nodig heeft, omdat er gemakkelijk rommel op blijft liggen. Bij veel rommel kan er lekkage ontstaan.

Dakkapel met schuin dak

Een dakkapel met een schuin dak ziet er meestal mooier uit en kan beter bij de woning passen, omdat het dakkapel vloeiend overloopt in het huidige dak. Een dakkapel met een schuin dak vraagt om weinig onderhoud en het biedt vaak nog meer ruimte dan een dakkapel met een plat dak. Een dakkapel met een schuin dak is duurder in aanschaf en mag niet zonder bouwvergunning geplaatst worden.

[/tab]

[tab title=”Voordelen dakkapel”]

De voordelen van een dakkapel

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er diverse soorten dakkapellen. Maar welke voordelen heeft een dakkapel nu eigenlijk? De belangrijkste reden om te kiezen voor een dakkapel zijn:
[fancy_list style=”check_list”]

 • Extra woonruimte
 • Zolder of verlaten kamer betrekken bij de woning
 • Waardestijging van uw woning
 • Extra zonlicht in de ruimte
 • Onderhoudsarme oplossing (kunststof)
 • Snelle plaatsing door prefab mogelijkheden

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om te kiezen voor een dakkapel. Vul hiernaast vrijblijvend het contactformulier in en ontvang direct meerdere offertes van bedrijven bij u in de regio.
[/fancy_list]

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Dakkapel offertes aanvragen”]

[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

 • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
 • Landelijke dekking.
 • De beste bedrijven bij u in de regio.
 • Ontvang tot 6 offertes.
 • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter