Dakdekker offerte

Dakdekker offerte

[three_fifth]
Dakdekker

[tabs_button]
[tab title=”Offertes vergelijken”]

Dakdekker offerte aanvragen

Hier bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mogelijkheid om lokale dakdekkers te vergelijken op prijs en kwaliteit. Bij Offerteparadijs kunt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, dit kan aanzienlijke besparingen met zich mee brengen!

Offerteparadijs inschakelen

U maakt een verstandige keus door eerst meerdere offertes aan te vragen en het vergelijken van lokale dakdekkers. Het komt nogal eens voor dat de prijzen onderling behoorlijk verschillen en een vergelijking kan dan flink besparen op de kosten. Offerteparadijs is de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland en daarbij beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 8,0. U hoeft dus niet te twijfelen over de service van Offerteparadijs.

De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend en gaat gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen. Twijfel niet langer, Offerteparadijs is de site om uw aanvraag te doen!

[/tab]

[tab title=”Diensten”]

De diensten van de dakdekker

Dakbedekking is de bescherming boven uw hoofd. Een goede dakbedekking maakt het dak waterdicht, sneeuwdicht, tochtvrij en het is zelfs mogelijk om een brandwerend dak toe te passen. U hebt keuze uit diverse soorten dakpannen en daken die van toepassing zijn op verschillende type gebouwen.

De dakdekker voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

[fancy_list style=”check_list”]

  • Dakpannen
  • Bitumen
  • Shingles
  • Kunststof dakbedekking
  • Reparatie

[/fancy_list]

Vraag hiernaast geheel vrijblijvend direct diverse offertes aan bij uw dakdekkers.
[/tab]

[tab title=”Soorten dakbedekking”]

Dakpannen

Het meest voorkomende soort dakbedekking zijn de dakpannen. Ze zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten en daardoor breed toepasbaar op allerlei soorten woningen. Grofweg komen er twee soorten dakpannen voor: de klei gebakken keramische dakpan en de betonnen dakpan. De eerste wordt het meest toegepast, maar de betonnen dakpan is goedkoper.

Bitumen

Bitumen zien we veel terugkomen als dakbedekking op platte daken. Bitumen is een stroperige vloeistof dat gemaakt is van aardolie. Een bitumen dakbedekking heeft een duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en het is goedkoper dan een kunststof dakbedekking. Door de elasticiteit is bitumen goed geschikt voor complexe dakvormen.

Shingles

Shingles zijn rechthoekig gevormde elementen die overlappend in rijen op een dag worden gelegd. Shingles worden veel toegepast bij veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes. De meeste shingles worden gemaakt van bitumen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in hout of leisteen. De voordelen van shingles zijn de lage prijs, ze hebben een laag dekkend gewicht, en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en modellen.

Kunststof dakbedekking

De kunststof dakbedekking komt tegenwoordig steeds meer voor. Een bitumen dakbedekking gaat zo’n 15 jaar mee, een kunststof dakbedekking gaat wel 25 tot 40 jaar mee. Voor een kunststof dakbedekking wordt vaak gebruik gemaakt van PVC en EPDM. Een kunststof dakbedekking vergt weinig onderhoud, is milieuvriendelijk, duurzaam en wortelvast.

Daklekkage

Een lekkage aan het dak is zeer vervelend en als u er niet op tijd iets aan laat doen kan dat zeer ernstige schade tot gevolg hebben. Daklekkage heeft verschillende oorzaken, zoals scheuren in lood of vervuiling op het dak. Lekkage kan voorkomen worden door voldoende onderhoud aan het dak. Het is mogelijk om uw dak periodiek te laten schoon maken door de dakdekker. Bij schade zal de dakdekker u zo snel mogelijk van dienst zijn om het probleem te verhelpen.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Dakdekker offerte aanvragen”]


[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

  • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Landelijke dekking.
  • De beste bedrijven bij u in de regio.
  • Ontvang tot 6 offertes.
  • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter