Beton offerte

Beton offerte

[three_fifth]
Beton

[tabs_button]
[tab title=”Kostenbesparend”]

Beton offerte aanvragen

Bij Offerteparadijs zijn lokale betonbedrijven aangesloten die bij u aan de slag kunnen gaan. U hebt de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zodat u de betonbedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. We bieden u een snelle service door zo snel mogelijk de offertes op te sturen na uw aanvraag.
Uw aanvraag doet u gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen. Let op, de aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, Offerteparadijs is de plek waar u uw aanvraag doet voor offertes!

[/tab]

[tab title=”Werkzaamheden”]

Werkzaamheden betonbedrijven

Beton is een bouwmateriaal dat bestaat uit een samenstelling van water, gemengd met een bindmiddel, zoals cement met granulaat, vulstoffen en eventueel toeslagstoffen. Na uitharding ontstaat er een steenachtig en duurzaam materiaal.De expert in beton gaat aan de slag met onder andere de volgende werkzaamheden:

[fancy_list style=”check_list”]

 • Betonschutting
 • Betontrap
 • Betonvloer
 • Beton verven
 • Boren in beton
 • Prefab beton

[/fancy_list]

Kortom, voor alle beton klussen kunt u terecht bij onze aangesloten bedrijven. Vraag vrijblijvend diverse offertes aan en vergelijk op prijs en kwaliteit.
[/tab]

[tab title=”Toelichting”]

Toelichting op de werkzaamheden

Met een schutting van beton hebt u jarenlang plezier. De palen zijn gemaakt van robuust materiaal en rotten niet af. Ook hebt u zeer weinig onderhoud aan de betonschutting. Een betonschutting is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en motieven.

Betontrap

Een betontrap werkt geluidsdempend, vergt weinig onderhoud en is brandwerend. We zien ze veel terug in grote gebouwen, maar ook in woningen kunnen ze goed toegepast worden. Zeker nu er tegenwoordig veel afwerkingen mogelijk zijn.

Betonvloer

Een vloer van beton is zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het is makkelijk schoon te houden en gaat decennia lang mee. De betonvloer kan geleverd worden in elke gewenste kleur.

Beton verven

Veel mensen denken dat beton enkel in grijs verkrijgbaar is, maar niets is minder waar. Het is mogelijk om beton te verven in elke gewenste kleur. Daarbij zorgt de verf als een slijtvaste laag op het beton. Zeker bij betonvloeren kan het voordelig zijn om het te laten verven, omdat de stof dan niet goed blijft liggen op de vloer en het gemakkelijker schoon te houden is.

Boren in beton

Boren in beton gebeurt met een speciale boor, zoals een diamantboor of luchtboor. Met deze boren kunnen er gaten in beton geboord worden met een diameter van 8mm tot 1000mm. Er zijn veel verschillende technieken die toegepast kunnen worden, de specialist zal weten welke het beste toegepast kan worden in welke situatie. Voorbeelden van deze technieken zijn: elektrisch boren, hydraulisch boren, boren met perslucht en boren met widia.

Prefab beton

Prefab beton wordt, anders dan normaal beton, in de fabriek al in vorm gebracht. Dit heeft als voordelen dat de productie van beton op voorraad gemaakt kan worden en er geen geluidsoverlast bestaat op de bouwlocatie.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Beton offerte aanvragen”]

[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

 • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
 • Landelijke dekking.
 • De beste bedrijven bij u in de regio.
 • Ontvang tot 6 offertes.
 • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter