Behangen offerte

Behangen offerte

[three_fifth]
Behangen

[tabs_button]
[tab title=”Kostenbesparend”]

Behangen offerte aanvragen

Bent u op zoek naar professionele behangers? Dan zit u bij Offerteparadijs op de juiste plek. Hier vindt u meerdere behangbedrijven bij u in de buurt. U hebt de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zodat u de behangers kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Het aanvragen van meerdere offertes is zeer gemakkelijk, u hoeft enkel één formulier in te vullen en u ontvangt zo snel mogelijk de offertes van de behangbedrijven. U kunt vervolgens aan de slag gaan met het vergelijken.
[/tab]

[tab title=”Soorten behang”]

Diverse soorten behang

Behangen, voor een aantal mensen een eitje, maar voor de meeste mensen toch een behoorlijke klus. Zeker zonder ervaring in behangen kan er veel mis gaan. Behangen moet nauwkeurig en precies worden uitgevoerd om een mooi eindresultaat te hebben. Gaat er toch iets mis, dan heeft u twee keuzes: u begint helemaal opnieuw met behangen, of u blijft permanent tegen een slecht behangen muur aan kijken. Bespaar u zelf deze risico’s en laat het behangen uitvoeren door de behangexpert. Behang is er in vele soorten, kleuren en maten. Laat u adviseren door de specialist in behangen wat in uw woning mooi van toepassing is. Een aantal populaire soorten behang zijn:

[fancy_list style=”check_list”]

 • Vliesbehang
 • Vinylbehang
 • Glasvezel behang
 • Papier
 • Duplex
 • Smartpaper

[/fancy_list]

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan door hiernaast het offerteformulier in te vullen.
[/tab]

[tab title=”Toelichting”]

Toelichting op soorten behang

Vliesbehang bestaat uit een toplaag van papier of vinyl met een rug van vlies. Bij vinylbehang is er op de papieren onderlaag een toplaag van vinyl aangebracht. Vinyl is waterbestendig en dus goed toepasbaar in vochtige ruimtes. Glasvezelbehang is een duurzaam en sterk soort behang doordat het volledig uit glasvlies bestaat. Behang van papier is één van de meest gebruikte behangsoorten en meestal het goedkoopst in aanschaf. Duplex is een soort papierbehang dat bestaat uit twee lagen papier, dit maakt het behang sterker en heeft minder kans op scheuren dan gewoon papierbehang. Smartpaper bestaat uit een papieren bovenlaag dat verbonden is met een vlies- of nonwovenlaag, dit maakt het behang stabiel.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Behangen offerte aanvragen”]

[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

 • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
 • Landelijke dekking.
 • De beste bedrijven bij u in de regio.
 • Ontvang tot 6 offertes.
 • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter