Asbestsanering offerte

Asbest offerte

[three_fifth]
Asbest

[tabs_button]
[tab title=”Kostenbesparend”]

Asbest offerte aanvragen

Offerteparadijs is de website waar u gemakkelijk meerdere offertes aanvraagt van asbestsaneringsbedrijven bij u in de buurt. U kunt de bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit, wat flinke besparingen kan opleveren.
In veel oudere woonhuizen en gebouwen komt nog asbest voor. Asbest werd tot de jaren ’90 als bouwmateriaal gebruikt. U doet er goed aan om asbest in uw woning te laten verwijderen voordat het schade bij u en uw gezin aanbrengt. Asbest is niet met het blote oog te zien, maar als u een vermoeden heeft dat het bij uw woning aanwezig is, twijfel dan niet langer, maar schakel de asbestsaneringsbedrijf in.

Waarom Offerteparadijs?

U kiest ervoor om bij Offerteparadijs meerdere offertes aan te vragen omdat het zeer gemakkelijk gaat en geheel vrijblijvend is. U vult één formulier in en na het invullen ontvangt u zo snel mogelijk de offertes van de aangesloten asbestsaneringsbedrijven. Offerteparadijs is dus de plek om een aanvraag te doen!
[/tab]

[tab title=”Werkzaamheden”]

Werkzaamheden asbestsaneringsbedrijf

U kunt een asbestsaneringsbedrijf inschakelen voor de volgende werkzaamheden:
[fancy_list style=”check_list”]

  • Asbestonderzoek uitvoeren
  • Opstellen van een asbestinventarisatierapport
  • Asbest verwijderen

[/fancy_list]

Woont u in een huis dat ouder is dan 20 jaar? Dan is het verstandig om een asbestonderzoek uit te laten voeren door een professional. Als er inderdaad asbest wordt gevonden moet er een goede inventarisatie gemaakt worden waar het asbest zich bevindt, om welk soort het gaat en in welke hoeveelheden het aanwezig is. De resultaten van het asbestonderzoek worden in een asbestinventarisatierapport gezet. De hoeveelheid van het asbest wordt onderzocht om te bepalen of het binnen de wettelijk gestelde norm blijft en of er wel of geen verwijdering nodig is.

Wordt de wettelijke norm overschreden, dan zal er worden overgegaan op het verwijderen van het asbest. Niet alle vormen van asbest zijn gevaarlijk, zoals het hechtgebonden asbest. Bij niet-hechtgebonden asbest is het wel belangrijk dat het verwijderd wordt, zeker als het niet goed is afgeschermd.
[/tab]

[tab title=”Gezondheidsrisico’s”]

Asbest schadelijk voor de gezondheid

Wanneer asbest in hechtgebonden toestand is bestaat er nauwelijks een gezondheidsrisico. Echter bij langdurige blootstelling of bij het verwijdering van asbest kunnen er gevaarlijke risico’s ontstaan. Dit is ook de reden waarom asbestsaneringsbedrijven voorzien zijn van beschermende kleding, de zogenoemde maanpakken.

Asbestsaneringsbedrijf inschakelen

Mocht u in of rondom uw woning asbest aantreffen dat nog hechtgebonden is, dan kunt u het beste een asbestsaneringsbedrijf inschakelen om het te verwijderen. Ook is het van belang dat, als u asbest gaat verwijderen, u contact opneemt met de gemeente. Voorzichtigheid is belangrijk om te zorgen dat het asbest niet beschadigd wordt. Onbeschadigde asbest is het minst gevaarlijk voor de gezondheid.

Zorgvuldig met asbest omgaan

Boor, schuur, breek of zaag nooit in asbest! Schakel altijd een expert in voor u en de mensen in uw leefomgeving. Vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan.

[/tab]
[/tabs_button]
[/three_fifth]

[two_fifth_last]
[colored_box title=”Asbest offerte aanvragen”]

Bent u de eigenaarJaNee

Soort opdracht*

Type object*

Waar zit de asbest?[/colored_box]

[/two_fifth_last]

[one_third]
Waarom offerteparadijs
[fancy_list style=”check_list”]

  • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Landelijke dekking.
  • De beste bedrijven bij u in de regio.
  • Ontvang tot 6 offertes.
  • Bespaar tot 30% op de kosten!

[/fancy_list]
[/one_third]
[one_third]
gerelateerde offertes
[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]
[/one_third]

[one_third_last]
Zo werkt Offerteparadijs[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=_HaahAAoY5U” width=”280″ height=”150″ autohide=”0″ autoplay=”0″ controls=”0″ disablekb=”1″ fs=”1″ hd=”1″ loop=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″ showinfo=”0″]

[/one_third_last]

Laat een reactie achter