Isolatie offerte

Isolatie

Isolatie offerte aanvragen

U hebt hier de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Op die manier kunt u de bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit, wat behoorlijke besparingen met zich mee kan brengen.

Bespaar op uw isolatie

Offerteparadijs is de site om offertes aan te vragen, omdat ten eerste Offerteparadijs de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland is en we een hoge klanttevredenheid van een 8,0 hebben.
U kunt gemakkelijk door slechts één formulier in te vullen vrijblijvend meerdere offertes aanvragen van isolatie experts bij u in de buurt. Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk de offertes, zodat u de isolatiebedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u een goede en doordachte keuze maken en het bedrijf kiezen die het beste bij uw wensen aansluit.

Twijfel niet langer, maar vul nu het formulier in om zo snel mogelijk te weten te komen welke kosten u kunt verwachten voor een isolatie!

Werkzaamheden van isolatiebedrijven

Isolatie brengt als groot voordeel mee dat het een hoop kosten bespaart op de energierekening, omdat er minder energie verloren gaat en u dus minder hard hoeft te stoken. Zuiniger met energie om gaan is daarbij ook beter voor het milieu. Het isoleren van een huis is een goede investering die u zeker weer terug zult verdienen.

De specialist in isolatie voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Dakisolatie
  • Muurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Kruipruimteisolatie

Zoals u kunt zien is alles mogelijk op het gebied van isolatie. Vraag gerust hiernaast een offerte aan en laat u overtuigen.

Diverse soorten isolatie

Er zijn verschillende manieren om een dak te isoleren, dit hangt af van het soort dak. Een schuin dak wordt meestal van binnenuit geïsoleerd en een plat dak meestal van buitenaf. Voor een schuindak wordt voor de isolatie gebruik gemaakt van glaswol of steenwol.

Dakisolatie

Net als voor dakisolatie zijn er voor de isolatie van een gevel ook meerdere mogelijkheden, afhankelijke van het soort gevel. Ook zitten er verschillen in kwaliteit en dikte van de isolaties. De soorten isolaties voor de gevel zijn: buiten isolatie, spouwmuur en binnenmuur.

Kruipruimte isolatie

Met een goed geïsoleerde kruipruimte blijft de vloer op de begane grond droger en gaat het langer mee. Ook is de vloer enkele graden warmer, wat een aangenaam gevoel geeft aan uw voeten in de winter. Bij het isoleren wordt er isolerend materiaal vanuit de kruipruimte tegen de onderkant van de vloer gespoten, zodat er een gelijkmatige laag komt.

Muurisolatie

Voor muur isolaties zijn er ook verschillende opties. Bij spouwmuur isolatie wordt er een dubbele buitenmuur geplaatst met een ruimte vol lucht er tussen. Of de muur kan van binnen af geïsoleerd worden, er wordt dan een laag isolerend materiaal aan de binnenkant tegen de muur bevestigd. Bij een isolatie van buitenaf is het precies andersom, het isolerend materiaal wordt aan de buitenkant van de muur bevestigd.

Vloerisolatie

Vloer isolatie wordt meestal toegepast als er onder de woning zich een kruipruimte of kelder bevindt, of als de zolder enkel als opslag wordt gebruikt. Door de vloer onder de zolder goed te isoleren wordt er flink bespaard op energie.

Isolatie offertes aanvragen
De heerMevrouw

Soort opdracht*

Type code over*: captcha

Waarom offerteparadijs

  • Ontvang gratis en vrijblijvend offertes.
  • Landelijke dekking.
  • De beste bedrijven bij u in de regio.
  • Ontvang tot 6 offertes.
  • Bespaar tot 30% op de kosten!
Zo werkt Offerteparadijs